Liefdevol en vrolijk Paasfeest!

Met Pasen is het voor zowel de Joden als de Christenen een mooi moment om stil te staan bij de ideeën van opoffering, moed en onvoorwaardelijke liefde. Degenen van het Joodse geloof herinneren zich de strijd die hun voorouders doormaakten zodat ze vrij konden zijn, en de christenen herinneren zich de strijd van hun Verlosser voor de vrijheid van hun zielen. In beide geloven worden eer en afkomst hulde gebracht en gezinnen worden samengebracht in de geest van eeuwige liefde voor elkaar. Dit weekend komen dan ook veel gezinnen samen om Pasen te vieren. Om samen te zijn in liefde en waardering voor elkaar, maar ook door het geloof. Een lang weekend is heerlijk voor diegenen die weer op adem willen, maar ook fijn om samen te komen of met familie en vrienden om stil te staan bij het Paasfeest. Het is een prachtige traditie om te delen, en namens SankalpaYogi Suriname , wensen wij je een heel liefdevol en vrolijk Paasfeest.

Je hoeft natuurlijk niet Joods of Christen te zijn om de belangrijke principes van deze tradities te vieren en erover te reflecteren. Ongeacht je geloof, vind een moment om stil te staan bij onze voorouders en over het welzijn dat we als mensen nastreven en over de liefde die we delen met onze vrienden en familie. In dit lange weekend willen wij je aanmoedigen om na te gaan voor jezelf wat je kunt doen om liefdevoller en zachter voor jezelf te zijn en je medemens. Sta stil wat opoffering, moed en onvoorwaardelijke liefde voor jou betekent.

En voor de kids en teens is er in de paasvakantie Yoga!

 

Liefde licht,
SankalpaYogi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *