27 April XL Yoga Les – Laatste les met Riim

Lieve allemaal met heel veel liefde en plezier heb ik sinds 2014 yoga les gegeven in Paramaribo. Donderdag 27 april is voorlopig mijn laatste yoga les die ik zal geven. Ik vertrek deze zomer naar Panama met mijn gezin.
Deze dag zal ik een gratis XL (Extra Lange) yoga les geven van 2 uur lang van 7 tot 9 uur s’avonds. De les zal een mix zijn van verschillende hatha yogavormen met het thema Loslaten. Ook beoefenen we pranayama en meditatie. Kom je ook? Wees er snel bij want we hebben maar beperkt plek. 
Het lijkt me heel fijn als je erbij kunt zijn ook als je al een tijdje niet meer bent geweest. Meld je hier aan: http://bit.ly/2peurYv

 

Veel liefs,
Riim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *